089 400 1924

КОИ СМЕ НИЕ?

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Нашата цел е да издигнем интересите на клиента в приоритет. Ние няма да Ви предложим конвенционален начин на работа, където Вие трябва да се съобразите с нашите методи на работа. Желаем решението на проблемите да става по удобен и бърз начин.

За различните ни клиенти имаме предложение за различен модел на работа. Разбираме, че личният контакт е от голямо значение. Затова предлагаме една идеална комбинация между традиционен начин на работа, с възможност за онлайн поддръжка.

ПОСТОЯНСТВО

За да спечелим доверието на нашите клиенти, ние не просто трябва да свършим добра работа, а да бъдем постоянни в този си стремеж.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Наш основен принцип е да бъдем професионалисти винаги и с всекиго. Убедени сме, че добрата репутация се гради с изключително отношение към клиента и високо качество на работа.

ГЪВКАВОСТ

Съвременният свят ни позволява да предоставяме услугите си навсякъде, по всяко време и на всекиго. Клиентът има пълната власт да определя метода на работа.

НАШИЯТ ЕКИП

За момента екипът се състои само от един юрист. Макар скромното ни начало, ние вярваме, че имаме всички предпоставки да се разрастваме.

Юридически консултант

Васил Енджов

  • +359 89 400 1924

about-law-office
ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕ:

Държим не само свършената работа да е висококачествена, но и обслужването също. Клиентът трябва да бъде спокоен и уверен, че е избрал именно нас. Наша основна цел е процесът на работа да бъде максимално улеснен и достъпен за всички.

ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН:

Клиентът ще има възможността да премине през целия процес на работа с нас, без да му се налага да напуска дори собствения си дом или работно място. Предоставяме разширен пакет от методи на комуникация с нас, които да са изцяло в удобство на клиента. За повече информация посетете секция „услуги“

ПОСТОЯННА ВРЪЗКА С КЛИЕНТА:

В интерес на клиента е да бъде постоянно осведомен как върви работата. Ние поемаме ангажимента да поддържаме постоянна връзка с всички клиенти и да предоставяме актуална информация по всеки въпрос.

НАПРАВЕТЕ БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ:

Ние сме тук, за да решим Вашия проблем.

съдържанието не може да бъде копирано.